Wat de komende weken en de kalenders zijn er weer

Nu er de komende twee weekende geen wedstrijden op het programma staan van de klassementen, trekken heel wat renners op stage. Zo ook Kevin Pauwels. Hij zal echter de komende twee weekenden niet stil zitten en aan de start verschijnen van een aantal wedstrijden.

Gisteren vertrok onze man uit Kalmthout op stage naar Calpé. En dit samen met ploegmakkers Michael Vantourenhout en Eli Iserbyt en onder begeleiding ploegleider Gianni Meersman en Bart Risbourg. Kevin zal daar een stage afwerken tot donderdag en even naar huis keren voor de wedstrijd in Hasselt. Waarna hij zij stage zal verder zetten tot de vrijdag voor Essen. In Essen en Overijse zal hij aan de start verschijnen.

Programma voor de komende weken ziet er dus als volgt uit 1 december Gp Hasselt, 8 december Essen en 9 december Overijse.

De kalenders zijn er weer

Net zoals elk jaar is er weer de mogelijkheid om een mooie kalender van 2019 aan te schaffen met foto’s van Kevin. De supportersclub zelf heeft echter beslist dit jaar geen kalenders te maken. Maar omdat we regelmatig de vraag krijgen van supporters of ze een kalender kunnen kopen heeft Katty Ribbens  ( met goedkeuring van het bestuur) beslist ze dit jaar toch te maken en ze zelf te verkopen. Ze kosten zoals altijd 10 euro of met verzending 13 euro.

Wil je een mooie kalender aanschaffen, stort dan het verschuldigde bedrag op volgend rekeningnummer BE32 733155148702.
Wel graag bij de mededeling je naam en adres te vermelden!!

 

Foto Tfoto.be