Op naar het BK

De Kerstperiode verliep voor Kevin niet zonder slag of stoot. Na een goede stage reed hij een sterke wedstrijd in een zwaar Namen. Jammer genoeg sloeg een harde val hem helemaal terug. In Zolder kende hij een mindere dag, was dit het gevolg van zijn val in Namen? Diegem en Baal brachten twee goede wedstrijden. In Brussel sloeg de rug toe.

De kerstperiode verliep met ups en downs. We onthouden de sterke wedstrijden van Namen (voor de val), Diegem en Baal. Aanstaande zondag staat hij aan de start van het BK in Kruibeke. Hij zal er zwaar en gevarieerd parcours voor de wielen krijgen. Vele technische schuine kanten worden er afgewisseld met snellere rechte stroken en modderige passages. Een omloop waar de sterkste zal winnen.

Kevin koos ervoor om de omloop niet vooraf te verkennen en pas zondag in de opwarming te kijken hoe de staat van het parcours is. Wout van Aert en Toon Aerts worden naar voor geschoven als topfavorieten. Michael Vantourenhout, Laurens Sweeck en Eli Iserbyt zijn de outsiders. Voor Kevin dus geen enkele druk, laat ons kijken waar het schip zondag zal stranden.

 

Foto Tfoto.be