Zaterdag aan de start in Neerpelt

Na de wedstrijden van Lokeren, Gieten, Boom en Bern, staat er voor Kevin weer een dubbel weekend op het programma. Zaterdag staat hij aan de start in Neerpelt en zondag in Ruddervoorde voor de derde Superprestigemanche.

Lokeren en Boom waren doorspekt met pech en achtervolgen. In beide wedstrijden kende onze man van Kalmthout in de eerste ronde pech. Hierdoor was hij telkens genoodzaakt om de achtervolging in te zetten. Iets wat zeker niet simpel was in deze twee snelle wedstrijden. In Lokeren werd het een veertiende en in Boom drieëntwintigste.

Tijdens de eerste manche van de Superprestige in Gieten reed hij een goed opgebouwde wedstrijd en werd er, na een sterk slot, knap achtste. In Bern, waar de derde Wereldbekerwedstrijd plaatsvond raakte hij ingesloten bij de start en dook hij pas als drieëntwintigste het veld in. De ronde erop verloor hij in het gedrum nog een aantal plaatsen. Een sterk slotoffensief zorgde voor een betere uitslag. De zestiende plek was zijn plaats in de einduitslag.

Dubbel weekend

Aanstaande zaterdag staat hij aan de start van de Soudalclassic in Neerpelt, zondag duikt hij in Ruddervoorde het veld in voor de derde manche van de Superprestige.

 

Foto Tfoto.be