Ziekte nog niet uit het systeem in Ronse. Op naar Lokeren en Gieten

Na een goede wedstrijd in Iowa keerde Kevin vorige week terug naar België. Hier kreeg echter af te rekenen met een verkoudheid. Afgelopen zaterdag werd er beslist om niet te starten en een crosssymulatie te houden. Het resultaat was goed dus zondag werd er in Ronse gestart.

 Op het programma stond de dubbel Meulebeke en Ronse. Twee wedstrijden van de Brico Cross. Door de ziekte perikelen van de week ervoor werd er besloten om niet te starten in Meulebeke en alles op Ronse te zetten. Een omloop die Kevin zeker en vast ligt.

Kevin nam er een goede start en zat de eerste ronden mee in het treintje met de favorieten. Het tempo lag de hele wedstrijd enorm hoog en daar betaalde hij de tol voor. Hij moest vooraan de rol lossen en zijn eigen tempo gaan rijden.

Vooraan vochten Van Aert, Van der Poel en Michaël Vantourenhout een verbeten strijd uit voor de zege. Van der Poel pakte uit met een splijtende demarrage en gooide de tegenstand los. Hij won voor Van Aert en Vantourenhout. Kevin zou als veertiende over de meet.

Volgende wedstrijden aanstaande zaterdag in Lokeren en zondag de eerste Superprestige in Gieten.

 

Foto Tfoto.be