Klaar voor nieuwe winter

Gisteren werd er in het cultureel centrum van Hamme de Marlux-Bingoal veldritploeg voorgesteld aan pers en publiek. Ook Kevin kwam aan het woord en vertelde er over zijn gewijzigde aanpak en een rol in de schaduw van kopman Michael Vantourenhout.

Met de wedstrijd van Geraardsbergen in het verschiet komt het nieuwe veldritseizoen met rasse schreden dichter. Marlux -Bingoal werd gisterenavond voorgesteld aan het publiek. Voor onze man uit Kalmthout zijn er toch een aantal veranderingen. Hij zal komend seizoen niet als kopman fungeren. Deze rol gaat naar ploegmakker Michael Vantourenhout. Met minder druk en een goede zomer lijkt hij helemaal klaar voor een nieuwe winter.

41520605_551893271935406_6379428427849531392_n Dit gelooft ook manager Jurgen Mettepenningen “Kevin ligt met nauw aan het hart, hij is 34 jaar maar nog niet versleten. Hij heeft zich gedurende zijn loopbaan goed gesoigneerd en voor ons nog steeds de meeste en mooie overwinningen behaald. Hij behoort tot de top 5 van de wereld. Pauwels werkt overigens terug samen met Peter Hespel van het Bakala instituut en legde betere tests (+ 4 %) af dan vorig jaar.” 

Het juiste winterprogramma zal de komende weken nog volgen.

 

 

Foto’s met dank aan Brecht Toelen