Eerste wegzege sinds 2016

Kevin werkt momenteel de ronde van Luik af, in de eerste etappe reed hij in het peloton over de meet. Gisteren controleerde de ploeg het peloton en zette Kevin in een mooie positie af in de laatste belangrijke kilometers. Het goede ploegwerk en de goede benen bezorgde Kevin zijn eerste zege op de weg sinds de zomer van 2016.

Op een zwaar terrein werkt Kevin deze week de Ronde van Luik af. In de eerste etappe koos hij voor de rustige aanpak en kwam zo in het peloton over de meet. Gisteren had de ploeg een duidelijk plan en dat werd perfect uitgevoerd. De ploeg controleerde het peloton en zette Kevin perfect af in de laatste belangrijke kilometers. Zo kon onze man van Kalmthout het werk afmaken en naar de winst rijden.

“Altijd plezant, winnen op de weg. Iedere zomer probeer ik dat te doen. Deze Ronde van Luik bevat veel etappes die me liggen. Vaak met een mooie aankomst. Zoals vandaag. Eerst redelijk steil, nadien wat minder steil. Ik had de rit aangestipt en zoals afgesproken heeft iedereen van de ploeg voor me gewerkt. Eerst op de kop van het peloton. Dan hebben de ploegmaats me naar voor gebracht voor de lokale ronde. Zo zat ik goed geplaatst om mee te gaan met die vlucht”, bedankt Kevin de ploegmaats.

 

Foto met dank aan  Christopher Jobb