Kerstperiode vol met pech, maar toch met goede lijn

De kerstperiode bracht naast heel wat pech ook goede resultaten voor Kevin. Hij kende in Loenhout en Baal veel last van zijn rug. In Diegem kwam hij ten val en reed hij nog een dijk van een wedstrijd. In Leuven streed hij lang mee voor het podium, ook daar sloeg een val hem uit de strijd. 

In een modderig Loenhout nam hij een hele goede start en zat hij lang mee in het gevecht voor een plekje in de top vijf. In de laatste twee ronden kreeg hij last van zijn rug en zakte hij heel wat plaatsen weg. Ook daar ging de zege naar Mathieu van der Poel.

In Diegem zat hij in de top tien toen er tijdens de eerste ronde gevallen werd. Kevin kon deze valpartij niet meer ontwijken en viel vol mee. Hij zou aan een lange en zware achtervolging beginnen. Aan de meet werd hij zesde. Ook daar won Van der Poel de wedstrijd.

In Baal reed hij lange tijd mee voor een plek in de top vijf. Ook daar speelde zijn rug hem parte en eindigde hem net buiten de top tien. Afgelopen zondag reed hij in Leuven. Ook daar nam hij een goede start en zat vol mee in de strijd voor de winst. Na een schuiver verloor hij de aansluiting met winnaar Van Kessel. Hij zou nog lang strijden voor het podium maar kwam net te kort voor plek drie.