Goed begin van de Ronde van Slovakije

Kevin werkt op dit moment, net als vorig jaar, de Ronde van Slovakije af. Gisteren reed hij een degelijke proloog en kwam als vijftigste over de meet. Vandaag in een pittige rit eindigde hij op een knappe tweede plaats.

 De beste uitslag voor de ploeg was die van Eli Iserbyt, hij gaf 21 seconden toe op de winnaar Jan Tratnik. Tratnik werd vorige week nog negende in de afsluitende tijdrit van de Giro. Kevin reed naar een vijftigste plek op een dertigtal seconden van de winnaar.

Op donderdag stond er een pittige rit van 212 kilometer op het programma. Deze rit kende heel wat hoogtemeters. Kevin reed een goede wedstrijd en ging in de hellende slotkilometer nog vol mee voor de zege. Jammer genoeg kwam hij te snel op de kop en strandde zo op de tweede stek.