In stijgende lijn in de Triptyque Ardennais

Na de twee lokale wedstrijden van Verrebroek en Puivelde werkte Kevin dit weekend de Triptyques Ardennais af. Zijn uitslagen verliepen in stijgende lijn.

 Vrijdag kregen de renners een epische etappe voor de wielen, de hele dag reden ze in de koude en regen. Dit zorgde ervoor dat de ploeg van onze man van Kalmthout klappen kreeg. Enkel Kobe Goossens, Jarne Driesen en Kevin bleven in koers. Kevin eindigde op vrijdag als 124 ste.

Op zaterdag deed hij nog wat beter en kwam hij op de 31 ste plaats over de meet. Zondag stond er de zwaarste etappe op het programma. Laurens Sweeck won deze etappe. Kevin kwam in het eerste deel van het peloton binnen en gaf twintig seconden prijs op de winnaar. Hij eindigde de laatste etappe op de zeventiende plek.

Foto met dank aan Christopher Jobb