Het wegseizoen trekt zich op gang

De teamstage vond dit jaar van 3 tot en met 10 mei plaats in het noorden van het eiland, in Alcudia. De ideale uitvalbasis richting het Tramuntanagebergte en de vlakkere wegen om ons met de nodige trainingen op de racefiets verder voor te bereiden op ons wegseizoen, dat meteen na de stage van start gaat.

Voor Kevin gaat het wegseizoen van start op 14 mei. Hij zal dan met zijn ploegmakkers in Verrebroek aan de start verschijnen. Een paar dagen later volgt al de wedstrijd van Puivelde. Van 19 tot en met 21 mei zal hij de Triptyque Ardennais afwerken. De maand mei zal hij afsluiten op 30 mei in Gullegem.

Kalender mei en juni:

MEI

14                     VERREBROEK
17                     PUIVELDE
19 tem 21       TRIPTYQUE ARDENNAIS
30                   GULLEGEM.
JUNI

3                      HEISTSE PIJL
7 tem 11         RONDE VAN SLOVAKIJE
21                    HALLE-INGOOIGEM
25                    BK ANTWERPEN