Mooi einde aan een mooi seizoen

Vierde plaats in laatste klassement van het seizoen. Na het behalen van de tweede plaats in de Wereldbeker en de tweede plaats in de DVV Verzekeringen Trofee, sloot Kevin zijn klassementscrossen als vierde af in de Superprestige.

 Daar waar hij in Hoogstraten nog meestreed voor de zege kende hij in Middelkerke een totale offday. Hij finishte er pas vijftiende. Hierdoor was de derde plaats in de eindafrekening niet meer mogelijk en werd hij vierde in de eindstand.

Toch is dit een mooie afsluiter van een sterk seizoen. Op het WK reed hij naar een zeer knappe derde plaats. Daar waar hij van in het begin van de wedstrijd mee streed en lek reed kwam hij helemaal terug en streed op het einde nog mee voor het podium. Kevin mag terug kijken op een goed seizoen. Tweede in de wereldbeker en in de DVV Trofee, vierde in de Superprestige, tweede op het BK en derde op het WK.