Wedstrijd in Hasselt na 20 minuten al over

Op een modderige maar snelle omloop in Hasselt was de wedstrijd voor Kevin na twintig minuten al over. Kevin zat in de vierde ronde mee in de groep achter de leider Corné van Kessel. Stephen Hyde reed bij het uitrijden van de post vol op Kevin. Onze man uit Kalmthout viel hard en deed in de val zijn schoen stuk. Hierdoor was verder rijden geen optie meer.

“Hij raakte me in het buitenrijden van de materiaalpost. Ik denk dat hij me niet had gezien. Mijn fiets blokkeerde en ik ging vol over de kop. Net op een paar meter asfalt. Dat kwam niet zacht aan. Ik had overal pijn en mijn schoen was kapot. Dan kan je niet meer verder rijden”, reageerde Kevin in eerste instantie. Gelukkig vallen de gevolgen best mee en lijkt de wereldbekermanche in Koksijde absoluut niet in gevaar te komen voor Kevin: “Ik zal wel wat stijf en geschaafd zijn, maar ik denk niet dat ik veel last zal ondervinden in Koksijde. Ik mag van geluk spreken dat ik niets gebroken heb.”