Via kermiskoersen naar laatste grote ronde van de zomer

Het zomerseizoen loopt voor de veldrijders op zijn laatste benen. Ook voor Kevin is dat niet anders. De afgelopen weken pikte hij na het Belgisch kampioenschap twee profkermiskoersen mee. In Roeselare sloeg een lekke band hem weg uit de kopgroep. Nadien geraakte hij verzeilt in de eerste achtervolgende groep die na goed honderd kilometer koers uit de wedstrijd werden genomen. In Ninove zondag, weerspiegelde de zevende uitslag wel de conditie van Kevin.

Maandag staat met de Ronde van Luik de laatste grote opdracht van deze zomer op het programma.  De renners zullen vijf dagen stevig moeten klimmen over Waalse wegen. Wil je Kevin graag gaan aanmoedigen? Dat kan! Ontdek het volledige roadbook hier. Op de website van DirectVelo kan je ook de wedstrijden live volgen.