Kevin sluit knappe Ronde van Slovakije af

De Ronde van Slovakije zit erop. En Kevin mag positief terugkijken op de afgelopen zes dagen in Oost-Europa. Zaterdag stond nog het nodige klimwerk op het programma over meer dan 180 kilometer. Twee renners maakten het onder elkaar uit voor de overwinning, terwijl daarachter zestig renners spurtten voor de derde plaats. Onder hen ook Kevin die naar een knappe elfde plaats reed.

Afsluiten deden de renners zondag met een korte rit over ‘amper’ 120 kilometer, waarvan de finale een kopie was van die van één dag eerder. Opnieuw bleven twee renners op kop en werd er gespurte voor de overige ereplaatsen. Marlux-Napoleon Games zetten alles op Angelo De Clerq in de spurt, waardoor Kevin als 21e binnen kwam. Door de ontsnapping van de twee renners, zakte Kevin naar een, nog steeds knappe (!), twaalfde plaats in het eindklassement.

Opnieuw een sterke ronde van Kevin dus. Nu gaat alles in één rechte lijn richting het Belgisch kampioenschap op de weg, waarna eind juli Kevin in Luik aan de start staat van zijn laatste rondewerk in voorbereiding op het veldritseizoen.