Derde Kevin Pauwels Fandag op zaterdag 18 juni

Voor het derde jaar op rij kan je zaterdag 18 juni terecht in supporterslokaal ’t Centrum voor de Kevin Pauwels Fandag. Net zoals de afgelopen jaren kunnen de leden van de supportersclub (met een geldige lidkaart) vanaf 14u gezellig napraten met een drankje en een gebakje. Tijdens de Triptyque Ardennaise bevestigde Kevin ook zijn aanwezigheid!

Deze zomer staat echter ook alles in het teken van het EK voetbal. Ben je fan van Kevin én het EK? Dan moet je niet twijfelen, want de match België-Ierland zal te zien zijn op een groot scherm. Daarnaast kan u op de fandag ook terecht voor het aanschaffen van al uw supporterskledij.

Nog geen lid van de supportersclub? Sluit je dan snel aan voor maar 5 euro via deze link!

DERDE KEVIN PAUWELS FANDAG

Datum: zaterdag 18 juni 2016
Aanvangsuur: 14u
Locatie: Cafe t’ Centrum – Heidestatieplein 8, 2920 Kalmthout

Gratis gebak voor iedereen en tombola – Zo lang de voorraad strekt