Kevin achtste in proloog Triptyque Ardennais 

De Triptyque Ardennais werd vandaag opgang getrokken met een proloog in het Waalse Saive. De renners moeten 4,650 km afleggen op een omloop met veel bochten en een korte klim. Een niet te onderschatten omloop dus. Kevin moest om twintig na twee al aan de bak in zijn race tegen de klok. Met een 6’30″066 was hij toen goed voor de tweede plaats.

De namiddag was nog lang, want de laatste renner ging pas van start om kwart na vijf. De tijd van Kevin was een scherpe. Een uur en zeventig renners later stond hij nog steeds op de derde plek. Uiteindelijk strandde hij op een knappe achtste plaats. De overwinning was overigens voor collega-veldrijder Laurens Sweeck.

Morgen staat Kevin aan de start van de tweede van in totaal vier etappes in lijn. De renners rijden dan 147,6 kilometer tussen La Calamine en Bllingen met zes beklimmingen.